Hele mit liv har jeg haft hunde og interesseret mig for træning af dem og deres adfærd. I mit barndomshjem har vi altid haft hund. I starten var det blandingshunde, men senere blev det Golden Retrieveren som valget faldt på.
 
I dag har jeg selv 2 Golden Retrievere, begge hanner og 1 Border Collie som er en tæve. Den ældste var min træningshund og soulmate, han er pensioneret idag. Yngste golden er også min, ham træner jeg Nose Work med og håber at komme ud til konkurrencer med ham. Border Collien træner jeg DKK lydighed med og hun skal på sigt være min konkurrencehund i dette program.
 
I 2005 blev jeg uddannet til hundeinstruktør i Århus Hundeførerforening, og har siden da været en aktiv instruktør der har arbejdet meget med hvalpehold og grundhold, samt Dkk-klassernes hold. I dag er jeg ikke længere instruktør i ÅHF da jeg har mit eget firma.
 
Jeg har løbende været til diverse foredrag, kursustyper og seminarer for at styrke min viden omkring hunde. I 2007/2008 tog jeg Klikkerinstruktøruddannelsen hos Hund og Træning, da denne form for træning er vejen frem for os og vores hunde, min egen hund bliver trænet med denne træningsform, med stor succes.
 
I 2009 besluttede jeg at tage en uddannelse som professionel hundeinstruktør og mit valg faldt på Hund og Trænings instruktøruddannelse, da jeg 100 % kan stå inde for deres måde at træne på og undervise på.
 
I april 2011 begyndte jeg på en uddannelse som Hundeadfærdsrådgiver, og endnu engang faldt valget på Hund og Træning. Denne uddannelse færdiggjorde jeg i 2013.
 
I 2016/2017 videreuddannede jeg mig til Nose Work instruktør hos Lorup Hundecenter, og jeg holder diverse kursus indenfor denne fantastiske sportsgren.
 
I 2017/2018 tog jeg en uddannelse hos Sano Canis til Zoneterapeut for hunde - denne glæder jeg mig meget til at dele med jer, så jeg kan hjælpe en masse hunde med deres skavanker.
 
Min interesse for hunde er som I kan se kun vokset med årene,  i 2011 blev det så blevet muligt for mig at starte mit eget hundecenter op, hvilket har været en drøm i gennem mange år. Min træningsbane ligger på Mustrupvej 16, i Solbjerg, og er en del af en ejendom som min mand og jeg har købt i 2011.
  
Så alt i alt kan jeg sige at alt min fritid går med hunde og træning af disse. Jeg elsker at være sammen med hunde og jo flere jo bedre.
 
Jeg glæder mig til at lære jer at kende.
 
 
 
Solbjerg Hundecenter v/Joan Rasmussen | CVR: 33447132 | Mustrupvej 16, 8355 Solbjerg  | solbjerghundecenter@live.dk