Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi handler om at finde ubalancer i kroppen ved hjælp af reflekszoner på og under poterne. Hver del af kroppen reflekteres direkte i en zone på poten, så når et organ i kroppen er påvirket af sygdom eller er ude af balance, vil zoneterapeuten kunne finde det ved hjælp af tryk og massage på poten. Zoneterapeutens behandling består dels af massage, dels af råd og vejledning.

Hvordan virker zoneterapi?
Nogle ubalancer kræver flere behandlinger end andre, men fælles for alle er, at reflekszonerne på poterne påvirkes med tryk og massage – en proces, der påvirker hele kroppens balance. Det er helt almindeligt, at hunden i den periode, hvor den modtager zoneterapi, bl.a. kan reagere med træthed, øget vandladning og måske endda humørsvingninger. Heldigvis kan det også føre til øget afslappethed og generelt velvære – men uanset hvad er reaktionerne tegn på at kroppen tager imod behandlingen.

Hvilke lidelser kan zoneterapi afhjælpe?
Zoneterapi bygger på en holistisk opfattelse af, at både krop og psyke skal være i balance, og bruges derfor både forebyggende og behandlende. Du kan med fordel tage følgende udfordringer med til din hundezoneterapeut: Muskelspændinger, fordøjelsesproblemer, væskeophobninger, betændelsetilstande, gigt, kolik og allergi.

Hvilke hunde kan have gavn af behandlingen?
Det kan alle hunde. Behandlingen kan både være forebyggende for sygdomme, lindring af sygdomme samt som ren velvære.
 
Hvordan foregår zoneterapi til hunde?
I kommer ind i klinikken og tager snoren af hunden. Den får lov til selv at gå lidt rundt og finde sig tilpas. I mens taler vi sammen og du fortæller om hvad der er med din hund og hvad du ønsker. Jeg fortæller om zoneterapien og hvad den kan og om jeg kan hjælpe med problemet (ofte har vi allerede talt om dette i telefonen). Når jeg har fået tilstrækkeligt med oplysninger kommer din hund op på briksen og vi bruger lidt tid på at slappe af igen. Så arbejder jeg med din hund og laver zoneterapi på den indtil den ikke kan rumme mere (det er 100% min vurdering). Så taler vi lidt om hvad jeg har mærket og hvad du skal forvente i de næste par dage. Så afslutter vi konsultationen og aftaler evt. en ny tid. Det er sjældent at det kan gøres på kun en konsultation.
Priser
 
1. konsultation                                                kr. 500,00 (cirka 1,5 time)
 
Efterfølgende konsultationer                         kr. 450,00 (cirka 1 time)
 
5-turs klippekort i klinikken                           kr. 1.750,00
 
5-turs klippekort i eget hjem                          kr. 1.950,00 (kørsel op til 35 km indregnet)
 
Alle priser er inkl. moms.
 
Der betales kontant eller med mobilpay 28078 efter hver behandling medmindre andet er aftalt.
Hvordan bestiller jeg en tid?
 
Du ringer til Joan på 20478984 og fortæller om din hunds problem og derudfra aftaler i en tid sammen. De fleste behandlinger foregår på fredage, lørdage eller søndage.
Solbjerg Hundecenter v/Joan Rasmussen | CVR: 33447132 | Mustrupvej 16, 8355 Solbjerg  | solbjerghundecenter@live.dk