Hundetræning / Hvalpetest
Hvalpetest
En hvalpetest er god at have på hver enkelt hvalp. Den indikerer hvordan den enkelte hvalp opfører sig i fremmed miljø, med en fremmed person som hvalpetester og med situationer der både er vante og uvante.
 
Hvalpetesten er mest optimal hvis den bliver lavet i slutningen af hvalpens 7. leveuge.
 
Noget af det vigtigste at huske på når man har en hvalpetest er, at den under alle omstændigheder ikke må stå alene. Det er yderst vigtigt, at opdrætteren har sin egen evaluering af hver enkelt hvalp med ind over sine beslutninger om hvor hvalpen skal hen i sit "forever hjem". Hvalpetesten er et her og nu billede - og indikerer hvordan hvalpen er i det øjeblik testen bliver lavet. Det er vigtigt, at der tages forbehold for hvalpens tilstand på dagen (er den udhvilet, har den lige spist, har der været meget/lidt aktivitet på dagen, er testen om morgenen/aftenen). 
 
Hvad får man hos mig når jeg hvalpetester:
  • Uddannet fagperson med adfærd i speciale
  • Grundig gennemgang af hver enkelt hvalp
  • Testskema med forklaring på hver enkelt hvalp
  • Hjælp til "fordeling" af hvalpene hvis ønskeligt
 
Hver hvalp er i testsituationen i cirka 15-20 minutter. Hvalpen er under hele forløbet i sikkerhed, min test kan på ingen måde skade hvalpen. Kan jeg se at hvalpen på dagen er usikker, tager jeg opdrætter med på råd om hvad der skal ske fremadrettet, OG vurderer derudfra om det er hvalpens tilstand på dagen eller normal adfærd for den enkelte hvalp. 
 
Når jeg ankommer til adressen har jeg helt rent tøj på, som ikke har været i kontakt med andre dyr. Jeg starter med at tage en snak med opdrætter og forklarer handlingsforløbet OG hvad testen indeholder. Derefter går i gang med testen. Dvs. jeg ser ikke hvalpene inden jeg tester dem, så jeg kan ikke nå at danne mig et "falsk" indtryk af dem inden testen.
 
Prisen for alt dette er:
 
Opstartsgebyr (dækker bl.a. kørsel)                       kr.    200,00
Testgebyr pr. hvalp                                                  kr.   125,00
 
Skulle dette have din interesse, så ring og aftal tid med mig på mobil 20478984.
 
Alle mine priser er inkl. moms og regning.
Solbjerg Hundecenter v/Joan Rasmussen | CVR: 33447132 | Mustrupvej 16, 8355 Solbjerg  | solbjerghundecenter@live.dk